BBQ’n in het wild

Na een lang weekend bij Brendan te zijn geweest was het voor ons weer tijd om door te gaan. Volgende stop: Noosaville. We nemen de senic route door het binnenland en lunchen bij “Lake Baroon”. Je mag niet het water in vanwege de blauw alg, maar de bbq’s zijn gratis. Komt dat even goed uit dat we net in de supermarkt eieren en worstjes hebben gekocht. We starten de bbq en gooien onze worstjes erop. We hadden bij verschillende stops al publiekelijke bbq’s zien staan en ze zagen er steeds goed uit. Voor de zekerheid toch maar even de worsten in een aluminium bakje gedaan. Deze bakjes hebben we hiervoor van Delwyn meegekregen en komen nu dus erg goed van pas. Na de lunch vervolgen we onze reis door wat de Aussies hinterland noemen. We rijden over leuke bergweggetjes door een glooiend landschap met her en der een wat grotere berg. De hele weg worden we ook achtervolgt door een brandlucht. De radio meldt ook een bosbrand, maar die is te ver weg om te ruiken.

Het resort waar we in Noosaville zitten is prima. Alleen ontbreekt op het kaartje van de receptie een schaalverdeling. Hierdoor slaat bij onze jacht naar het avond eten de stress toe, als we na 15 minuten lopen nog steeds geen boulevard of winkelstraat zijn tegengekomen. Terwijl het op het kaartje zo dichtbij leek. De receptioniste deed ook voorkomen dat het heel dichtbij was. Uiteindelijk belanden we in de bar van de plaatselijke jachthaven.


Grotere kaart weergeven

Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>