Naar Brendan

De volgende dag vonden we het jammer om meteen te vertrekken. We hebben eerst een tree-top walk gedaan. Er waren hangbruggen in de toppen van de bomen gemaakt zodat je het regenwoud vanuit het oogpunt van een vogel kon zien. Dat was erg leuk, maar dat kleine stukje lopen koste ons maar een kwartiertje. Daarom zijn we een klein stukje met de auto gaan rijden om iets verderop een stuk te wandelen naar een uitkijkpunt. Dit was maar 3 kilometer kopen, maar dat was genoeg, omdat we ook weer verder moesten.

We zijn na die korte wandeling naar Brisbane gereden. Dit was slechts twee uur rijden. Daar zijn we op bezoek gegaan bij Brendan en Grant (Brendan is Sander’s neef). We werden eerst welkom geheten door de beide heren en de twee lieve hondjes. Na een lekker drankje hebben we het huis bekeken en zijn we uit eten gegaan. We hebben een heerlijke maaltijd gekregen van hen als huwelijkscadeau.


Grotere kaart weergeven

Volgende dag zijn we met Brendan naar de kust gereden (Gold Coast). We hebben daar heerlijk rustig op het strand gelegen en zelfs even gezwommen in de zee. Er waren ontzettend hoge golven. De lifeguards hadden het erg druk om iedereen tussen de vlaggen te houden waar tussen het veilig is om te zwemmen. Maar door de enorme stroming die er was, werden ook wij steeds buiten de vlaggen gedreven.

Na een heerlijke zonnige dag zijn we terug gegaan en hebben we thuis een heerlijke bbq gehad. Ze hebben hier zo’n enorme bbq waarvan wij altijd zeggen dat het een complete keuken is voor in de tuin. Maar hier vinden ze het nog steeds een hele kleine. Na het eten nog lekker een film gekeken en daarna slapen.

Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>