Via Mission Beach naar Cairns

De volgende dag vertrekken we vanuit Townsville naar mission Beach. Onderweg komen we langs een heleboel national parken waar we kleine bezoekjes brengen aan wandelpaden naar uitzichtpunten, watervallen en af en toe een plekje waar je kan zwemmen. Heerlijk om midden op de dag gewoon ergens je zwemspullen te pakken en lekker even af te koelen in een koud kreekje. De temperatuur begint echt enorm te stijgen. We merken duidelijk dat we naar het tropisch klimaat rijden. Hele dag warm, rond de dertig graden en ‘s avonds koelt het niet meer heel erg af. We kunnen gewoon ook ‘s avonds nog op een terrasje in ons korte broek zitten.

Mission Beach vinden wij niet zo bijzonder. We zitten even bij een strandje maar echt leuk is het niet. Omdat er niemand anders op het strand zit of in zee zwemt durven wij dat niet te doen. Er word veel gewaarschuwd voor stingers (kwallen die dodelijk kunnen zijn) en wij willen graag nog langer getrouwd zijn. Dus geen locals op het strand dan Sander en Marieke ook niet.
We rijden weer via een national parc door langs mooie watervallen en uiteindeijk komen we aan in Cairns. We gaan lekker in zwembad en de spa liggen van het resort en eten daarna in de poolbar.


Grotere kaart weergeven

Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>